Brandslanghaspels
De Pro-Line brandslanghaspel is gefabriceerd en gecertificeerd Volgens Kiwa EN 671-1 en CE. En wordt standaard geleverd in RAL 3000 Fire Red, compleet met montagepak (straalpijphaak, slanggeleider, montageplaat en kogelkraan). Bij de ontwikkeling is samengewerkt met een ingenieursbureau en een universiteit, wat heeft geleid tot o.a. een kwalitatief hoogwaardig product (Patent). De vormgeving van de Pro-Line haspel is gedeponeerd bij een modellen bureau (Design Protection).

Het gebruik van kunststoffen in de haspel is beperkt tot niet-dragende delen, hiermee is gekozen voor degelijkheid die zich vertaalt in probleemloos gebruik, een lange levensduur en een gegarandeerde bluskracht wanneer dit nodig is.Na een kwaliteitscontrole, welke bestaat uit o.a. druktest van 20 bar waterdruk en 7 bar luchtdruk verlaat de Pro-line haspel degelijk verpakt de fabriek. De haspelunit laat zich door het slide-in systeem en de duidelijke montagehandleiding eenvoudig en snel monteren. Door het slide-in systeem komen de afdichtingen op de bouwplaats niet meer bloot te liggen. Hierdoor wordt de juiste werking gegarandeerd en worden eventuele beschadigingen aan de brandslanghaspel voorkomen.

Optioneel
R.V.S. uitvoering (geschikt voor de voedingsindustrie).
Zeewaardig bestendig Aluminium uitvoering(geschikt voor zwembaden).

Haspelkasten
Pro-line haspelkasten zijn van degelijke kwaliteit en uit plaatstaal vervaardigd en voorzien van een poedercoating in de kleur RAL 9010 (Reinweib) en zijn geschikt voor zowel opbouw als voor inbouw.

De haspelkasten zijn zowel met links- als rechtsdraaiende deuren te monteren en zijn leverbaar in enkelvoudige uitvoering (brandslanghaspel) of als combinatiekast (blusser/brandslanghaspel). De combinatiekast is voorzien van afzonderlijke deuren met een langgrip en magneetsluitingen. Al onze haspelkasten worden standaard geleverd met aanduidingsticker(s).

Optioneel
Daglijsten leverbaar voor de finishing van de (inbouw) kasten. Geïsoleerde haspelkasten (10 mm isolatiemateriaal, thermostaat en 130 Watt kachel). · Uitsparing t.b.v. handbrandmelder (90 mm x 90 mm) voor links of rechts draaiende deur (handbrandmelder is niet in ons assortiment opgenomen). · Aluminium steun t.b.v. handbrandmelder. Zwenkarm voor zowel inbouw als opbouw.De haspelkasten zijn voorzien van montagepunten voor de slide-in montageplaat, slanggeleider en straalpijpophanghaak alsmede voorgeboorde gaten voor kastmontage en voorzien van uitdrukschijven in de haspelkast voor de aanvoerleiding.

Download de bijbehorende PDF bestanden: