BOILEAU KEUKENBLUSSYSTEMEN

Na jaren ervaring in het leveren en onderhouden van het R102 blussysteem kunnen wij u met trots onze eigen keuken blusinstallatie presenteren. De Boileau keukenblusinstallatie's zijn niet alleen goedkoper in aanschaf maar ook nog eens vriendelijker in het onderhoud. Uiteraard kunnen onze gediplomeerde medewerkers uw bestaande systemen ook blijven onderhouden.

Boileau keukenblusinstallaties
Een brand in uw bedrijfskeuken kan grote gevolgen hebben, via de afzuiging en de afvoerkanalen kan het vuur zich razendsnel verspreiden en het hele gebouw in lichterlaaie zetten. Bedrijfskeukens komen voor bij: restaurants, hotels, verzorgingstehuizen, fastfood ketens, bedrijfskantines, cateringbedrijven en schepen.

Een keukenbrand heeft vaak tot gevolg dat u uw bedrijfsvoering tijdelijk moet staken en hierdoor buiten het risico op letsel ook nog eens geen inkomsten meer genereerd.

Door de hoge temperaturen waarmee friteuses en braadpannen werken en de aanwezige vetresten/olieresten in de filters, afzuigkappen en het afzuigkanaal is de kans groot dat het vuur zich kan verspreiden naar ander ruimtes.

Onze installaties zijn inzetbaar en goedgekeurd voor alle voorkomende apparatuur in grootkeukens. Tevens levert de blusinstallatie een extra veiligheid, de blusinstallatie werkt immers ook in een onbewaakt moment.

Door de automatische blussing wordt de Neve schade ernstig beperkt en kunt u uw keuken sneller weer in bedrijf nemen.

De voordelen op een rijtje:
  • 24/7 beveiliging
  • Gebruikte RVS materialen voldoen aan de warenwet
  • Beperkte afmetingen en dus overal toepasbaar
  • Na een blussing kan de blusstof gemakkelijk en veilig opgeruimd worden
  • Het blusmiddel is onschadelijk voor het milieu
  • Prijsvriendelijk in aanschaf en onderhoud.
  • Na activatie van het systeem binnen 24 uur weer hervuld.